tisdag 17 mars 2009

Snööö!


När vi äntligen hade trott vi skulle få fina skoter spår att följa så kom de 10 cm snö så alla skoter spår var borta igen. Men vi ser det positivt. Vi blir ju bara starkare ju mer snö det kommer. Det finns även nackdelar vi kom bara 17,5 km i dag. Planen var till Raukasjö men dit har vi ca 10 km. När vi kommer till Raukasjö så har vi skidat totalt sedan Grövelsjön ca 460 km. Hundarna är otroligt duktiga och även dom blir starkare. De trivs med att dra för så fort selen är på så ylar de tills vi börjat skida då blir de tysta och nöjda. Nori och Etna hälsar så mycket till deras hussar och mattar. Nu smälter vi snö och fyller våra termosar efter en god Real middag. God natt alla som läser denna blogg.

2 kommentarer:

  1. Heja ungdomar,ni uppskattar verkligen er tur för jag blir glad att läsa att ni tycker det är skönt att kämpa i snöoväder och njuter av de soliga stunder ni har. Ni har verkligen bra sponsorer också. tur att ni har bra hundar och det märks att ni sköter om dom väl.
    fortsatt god tur.

    Moster

    SvaraRadera
  2. 46 mil!!!! Då har ni kommit långt men inte riktigt gjort hälften....det är skönt.... För visst är det paradoxalt - man vill komma fram men vill samtidigt inte att äventyret skall ta slut - ni har dock fortfarande en massa mil kvar att njuta!!! kram Rebecca

    SvaraRadera