lördag 21 mars 2009

Kvällssol.


I dag har det varit växlande väder men mest sol. Vi har hunnit långt under dagen det hann bli 4 mil innan vi slog upp tältet till en jätte fin kväll. Det är alldeles vindstilla och stjärnklart ute och det vandrar norrsken på himlen, det är så vackert. Temperaturen är 20 grader. kallt givetvis. Nu har vi bara 7 mil kvar till Tärnaby som vi beräknar komma till på måndag. Nu ligger vi i våra jätte värma och sköna Klättermusen dun sovsäckar som är vår trygga och varma plats. Och hundarna får sova inne i absiden på deras liggunderlag med varsit varmt hund täcke.

3 kommentarer:

 1. Hej Mattias o Anna!
  Jättekul att följa er färd, är nu färdig med min stugvärdsperiod i skedbro som ni passerade i feb. Är lite avis på eran fortsätta tid i våra vackra fjäll.
  Ha de gott/ Ulrik

  SvaraRadera
 2. Hej Nori!
  Tyvärr blev det inga valpar - inte en enda! Så egentligen kunde jag ha kunnat följa med på din spännande färd. Det skulle varit så roligt!! Nu måste jag hålla tillgodo med några små turer med snigelexpressen med matte Christl.... Hälsningar från din längtande hundfru Festis

  SvaraRadera
 3. Nori saknar nog sin Festis, fast han har Etna som så gärna vill vara nära honom hela tiden och förljer honom vart han än går..

  SvaraRadera