måndag 16 mars 2009

Kartläsning och loggbok skrivning.


Efter ca 27 km på dagens etapp så nådde vi inte fram till Ankarede. Vi har 5,5 km kvar som vi tar igen i morgon. Kl 19 var vi framme där vi slagit läger. Och sitter nu i tältet med en efterlängtad middag. Hundarna har fått både kyckling fett och matolja i maten för att behålla hullet. Vädret i dag har varit växlande med sol,blåst,slask och på kvällen skare. I dag fick vi laga en pulk skackel som tappat ett fäste till karbinen. Som tur var fanns delarna kvar så de var snabbt lagat med en Leatherman tång. Nu är det god natt i sovsäcken igen :)

3 kommentarer:

 1. Tjena på er!! allt går bra förstår jag. Resten av denna veckan ser ju grymt bra ut vädermässigt. Jag är riktigt avis på er.Själv står jag vid datorn och tittar ut på blå himlen.Tror jag gör en "minitur" till helgen med jyckarna.Ha de. ///Anders O

  SvaraRadera
 2. VI fortsätter att följa era äventyr varje dag och förundras över era dagsetapper trots tungt före. Ge Nori en stor kram från matte. Skönt att Nori har "the time of his life" =). Fru Festis verkar inte ha någon valp i magen. I såfall kommer valpen på torsdag men inget tyder på det.
  Kram på er från Heidi o Christl

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Man blir så avis =) Tro om det finns nån packlista som ni kan dela med oss?

  Fortsatt god tur!!!
  /Linda & Carro från sundsvall

  SvaraRadera