måndag 6 april 2009

Nytt på hemsidan! Presentation av Etna & Nori


Nu kan ni läsa lite om våra trogna följeslagare på hemsidan! Noris ägare Christl Campa och Etnas ägare Mats-Erik Selander berättar för oss om sina duktiga hundar som verkligen underlättat vår färd. Nori har under helgen tillbringar tid i Salto med många av sina släktingar då Mattis & Stina som ägt hans far Silas var där och vilade ut efter turist jobb. Vi har hade verkligen en tok rolig helg i Salto med alla dessa härliga människor! Nu är vi åter ute i vårt mysiga tält efter endast 17km, men det känns hemma och skönt att återgå till våra vanor här ute. Runt -10 och lugnt väder i övrigt.

4 kommentarer:

 1. Hejsan Anna o Mattias
  Kul å läsa om eran lilla tur. Tänkte bara önska er fortsatt lycka till och tack för den här säsongen, har gått mycket bra tillsammans med Fredrik. Hoppas vi ses nästa år igen.
  // Emma, totalskidskolan

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad härligt det ser ut!! Är avis här då jag sitter på jobbet och tittar ut på grått östersund med bara slasket kvar. Var och åkte shorttrack i Byom, hos Ingela och Ronny, förra helgen och då var ett kullsyskon till en av dina hundar Mattias med och körde. Såg att ni varit förbi Salto med o hälsat på Johan! Ska försöka få till freja med lite dressyr o apport, nu under påsken, vilket kan behövas : ) Sköt om er!! Kram karin s

  SvaraRadera
 3. GLAD PÅSK på Er där ute på fjället! Sveper det förbi många påskkärringar på väg till Blåkulla?

  SvaraRadera
 4. Hej på er!
  Vilken tjej du är Anna. Jag följer dig på internet.
  GLAD PÅSK
  Mona

  SvaraRadera